Szolgáltatások

Szolgáltatások
Atlantic Mobilház - A-tól Z-ig, vagyis a tervezéstől a telepítésig segítünk Önnek!

Tervezés
Ön megálmodja, mi megtervezzük. Már a legelső lépésnél Önnel vagyunk, ugyanis számunkra a legfontosabb, hogy saját Atlantic Mobilháza az Ön igényeire legyen szabva. Több mint 100 színárnyalat, valamint számtalan kő és fa minta (fényes és matt kivitelben) választható külső borításként, így saját mobilházát az Ön ízlésének megfelelően tervezzük meg. A belső térben szintén rengeteg lehetőség rejlik, így a belső elrendezés és design is a megrendelőnk vágyainak megfelelően készül el.

Gyártás
Miután megálmodta házát, és a tervezési folyamat is sikeresen lezárult, indulhat a gyártás. Házainkat ezt követően azonnal használatba veheti, mindent beépítünk Ön helyett, még a függönyöket is felszereljük.

Szállítás
Az Atlantic Mobilházak, merev szerkezetükből adódóan deformáció mentesen emelhetők. Tehergépkocsira daru helyezi fel, és szintén daru emeli a rendeltetés helyére. A gyártó kaució ellenében biztosítja a daruzáshoz szükséges eszközöket a vevő számára, ha a szállító nem rendelkezik ezekkel.

Telepítés
Az utolsó pont, hogy kulcsrakészen, az Ön által megálmodott helyszínen élvezhesse saját mobilházát. A feldaruzás nagyon gyorsan történik, általában egy óra alatt megvan. A szállító jármű az útvonal engedélyt általában az éjszakai órákra kapja meg, tehát este 19 óra után tud indulni. Másnap reggel a leemelés megtörténhet a ház rendeltetési helyénél. Ha a leemelő daru nem rendelkezik emelő kerettel a házak leemeléséhez, akkor biztosítunk gerendázatot, ami helyettesíti az emelő keret funkcióját. A leemelés helyén fontos az előzetesen kialakított vízszintes alapzat. Ez akár lehet beton járdalapokból is kialakítva. A ház gyártója tervrajzot ad a minimális alátámasztás szükségességéről, hogy hosszú távon a létesítmény ne vetemedjen.

Határtalan fantázia - végtelen lehetőség.
Ön megálmodja - mi valóra váltjuk
Írjon nekünk

Kapcsolatfelvétel